voorwedstrijd-jo11-3-tegen-den-hoorn-jo11-9_voetbal-verbroederd_1Zondag 15 april speelde PSV Poortugaal JO11-3 een voorwedstrijd tegen Den Hoorn JO11-9. De dag ervoor had het geel/zwarte team nog gewonnen van Kethel Spaland met maar liefst 13-1. Zelfverzekerd gingen ze vandaag weer vol aan de bak.
De teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Het ging dan ook echt gelijk op. Er werd hard gewerkt en lekker overgespeeld. Dit resulteerde in doelpunten aan beide kanten. Vijf minuten voor tijd maakte Den Hoorn de beslissende 3-4. Jammer verloren maar een zeer leuke, sportieve wedstrijd was het zeker!

Patat!
Daarna gingen de beide teams naar de kantine om gezellig met z’n allen patatjes te eten. Omdat iedereen zo hongerig was, had iedereen snel z’n patat al op en was er dus tijd over. Tsja , wat ga je dan doen? We gaan gewoon weer voetballen met ’n allen. Veld 2 werd in gebruik genomen en er werd gewoon zelfs een gemengd elftal gevormd: Den Hoorn en PSV gemengd. Ze zeggen wel eens voetbal verbroederd, maar dit was echt met recht!!

voorwedstrijd-jo11-3-tegen-den-hoorn-jo11-9voetbal-verbroederd2

Veld oplopen
Om 13.50 uur werd iedereen verzameld in de gang waarna ze met de grote mannen van de zondag 1 het veld op mochten lopen. Sommige gezichten zeiden genoeg.

Wat hebben ze genoten van deze superleuke middag!!