VOOR DE OUDERS

Kanjers is de jeugdclub van PSV Poortugaal. De doelstelling van de Kanjers is om betrokkenheid, tolerantie en binding tot stand brengen. Dit begint al bij de jongste jeugd.
Met deze website hebben de Kanjers (PSV jeugdleden) een eigen platform waarop filmpjes, wedstrijdverslagen, tekeningen, belevenissen, enz. kunnen worden geplaatst. Kortom een website van, voor en door de Kanjers.
Natuurlijk hebben de Kanjers (uw kinderen) hierbij soms wat hulp nodig. Wij hopen dan ook u dat u ons leuke filmpjes (bijv. van de strafschoppen) of een wedstrijdverslag wilt toesturen, die wij op deze site kunnen plaatsen.

De wat oudere kanjers hebben misschien zin om een filmpje te maken van wat coole voetbaltricks of als reporter van KanjerTV op pad te gaan. Een kanjerTV reporter kan bijvoorbeeld een trainer interviewen of het verloop van een PSV evenement verslaan. Kortom: ideeën genoeg.

PSV Jeugdleden zijn automatisch lid. Het lidmaatschap is gratis.

Heeft u leuke ideeën? Wilt u af en toe helpen? Vindt u het een leuk initiatief en wilt u ons sponsoren (bijvoorbeeld met leuke prijsjes)?

Laat het ons weten via de contactpagina.