Zondag 30 april speelden de grote mannen van PSV Poortugaal zondag 1 thuis tegen Woerden. PSV JO9-4 speelde een spannende voorwedstrijd die nipt werd verloren.

voorwedstrijd-psv-jo9-4-tegen-woerden

Woerden wist de eerste treffer te maken, maar kort daarna schoot Dean de 1-1 met een sliding achter de doelman van Woerden. Daarna ging het gelijk op. De Poortugalers werden gevaarlijk en raakten tot twee keer toe de paal. Helaas kon Woerden alsnog keer scoren en met de rust stond het (eigenlijk tegen de verhoudingen in) dus 2-1.

Na de rust kon Woerden wederom scoren maar daarna herpakte PSV zich knap en door doelpunten van Kian en Dean werd het 3-3. Het leek een gelijk spel te worden, maar helaas kon Woerden alsnog de winnende treffer scoren: 3-4.
Iedereen heeft genoten van de wedstrijd en het patatje daarna ging er goed in! Nog een speciaal bedankje aan Thijn Gerritse omdat hij bij ons wilde invallen en aan Robert voor het fluiten. Iedereen heeft zijn best gedaan en het veld op lopen met de grote mannen was fantastisch. Het was een leuke dag.